ZAPOJ IN ZAPLEŠI Z NAMI!

Zakaj bi pela le zase? Zapoj skupaj s pevkami Ženske vokalne skupine ZARJA ali s pevkami ljudskih pesmi IRMICE. Svoj pevski talent ne skrivaj med štirimi stenami lastnega doma. Dovoli mu, da najde pot med ljubitelji zborovske pesmi, saj lahko le na tak način razveseljuje vse, ki uživajo ob tem. Pridruži se veseli ženski druščini, ki zna vselej poskrbeti za prijetno, veselo in zanimivo druženje.

Pokliči Polonco na 070 784 062 ali ji piši na polonca.rogac@gmail.com in postani del skupine  ljubiteljic petja!

Morda pa sta oba, ti, dekle in fant, morda vidva, žena in mož, željna, da včasih zaplešeta, da se naučita ali samo ohranita sposobnost plesnega koraka v taktih ljudske pesmi, v zadnjem času tudi  v taktih novejših oblik plesa. Si želiš sprostitev, predstavitev na odrih v domačem okolju, morda tudi v tujini? Potrebuješ sprostitev in druženje? Postani del FOLKLORNE SKUPINE in dobil/-a boš ne samo prijetno družbo in sprostitev temveč tudi rekreacijo s plesom.

Pokliči Sandija na 041 405 458 ali mu piši na sandi.srkoc@gmail.com in zapleši ob spremljavi taktov naših veselih muzikantov!

POMAGAJ NAM OHRANITI BOGATO PEVSKO IN PLESNO KULTURNO DEDIŠČINO PREKMURJA, BODI NAM V POMOČ PRI SPOPADANJU S SODOBNEJŠIMI PEVSKIMI IZZIVI IN PROGRAMOM NOVEJŠEGA OBDOBJA PLESNE KULTURE. POSTANI NAŠ ČLAN!